#dailytutliputli x funkyfain.ro: these boots are made for walkin’

Vremea este ciudată, am putea spune. Eu prefer să o văd ca imprevizibilă. Pur și simplu, așa ca viața. Ca-n viață. Iarna asta m-a binedispus; de fapt, mă simt bine în perioada asta. Revin la mine, cea veche și atât de nouă în același timp. Știți că toată treaba cu cotrobăitul prin magazine second hand nu o să se schimbe prea curând. Găsesc piese vintage, unele abia purtate, unele cu marca timpului adânc întipărită. Le iau acasă și viața lor continuă pe mine și împreună cu mine. Toate sunt comori, indiferent de brand.

De asemenea, ați observat că susțin brandurile românești. Calitatea pieselor vine din grija cu care acestea sunt realizate. Acesta este cazul și brandului FUNKYFAIN din București. Este vorba de încălțăminte din piele naturală, realizată manual. Așa că nu pot fi decât foarte recunoscătoare să fi avut ocazia să dedic un editorial unei perechi de ghete de damă cool. Pe lângă funcționalitate (sunt călduroase, comode, foarte ușoare și rezistente la apă, zăpadă + nu aluneci cu ele), ghetele FUNKY NEW BIKER arată foarte bine și sunt versatile. Le poți purta zi de zi, la ținute confortabile și potrivite zilelor de iarnă mai reci. Am purtat ghetele la o astfel de ținută și s-au potrivit foarte bine.

Îmi place însă să cred că nu trebuie să ne lăsăm purtați prea departe de reguli, mai ales cele care încep cu ‘’să nu”. Așa că editorialul de mai jos propune integrarea acestor funky boots într-o ținută care poate fi purtată în diferite contexte. Eu le-aș purta și la un eveniment de modă, seara – cu o rochie prețioasă, chiar și mai prețioasă decât cea din fotografiile care urmează.

Ghetele de damă de la funkyfain.ro pe care le port sunt numărul 37/ La fel ca și alte opțiuni de încălțăminte de iarnă, acestea se găsesc pe site în cadrul campaniei Winter Sale, adică se află la reducere.

2

P.S.1: când am locuit la New York, am purtat niște ghete negre din piele neagră foarte asemănătoare cu cele de la FUNKYFAIN. A fost cea mai grea iarnă din ultimii 20 de ani pe coasta de Est a Americii, între 2013 și 2014. Le-am purtat până în aprilie. Problema lor era că îmi îngreunau mersul. Simt că odată cu aceste noi ghete din piele, tot negre, tot cu fermoar, îmi recuperez amintirile din NY ( nu am putut să iau înapoi acele încălțări din cauza greutății acestora – situația bagaje/aeroport). Pe acestea noi le voi putea purta oricând am chef, dar și oricând am nevoie. Le voi putea lua cu mine peste tot, fără să îmi fac griji că îmi vor îngreuna bagajul.

gif12

P.S2.: Ținuta pe care o port în imaginile din acest editorial în colaborare cu funkyfain.ro este compusă aproape în întregime din haine second hand și/sau vintage. Excepție fac încălțările, bineînțeles, precum și ochelarii de soare Pepe Jeans (via OptiBLU România). De menționat: bereta neagră a fost cumpărată în liceu și face parte din garderoba mea de atâta timp deoarece încă de la 16 ani beretele au fost un accesoriu-semnătură pentru Miss Tutli-Putli înainte de dailytutliputli.com; așadar, nicio legătură cu invazia de berete din feed-urile voastre via trends & must-haves. Încă ceva: cred cu tărie că poți crea un look mișto fără să cheltui o avere. În cazul acestui styling vorbim de piese cumpărate de la diferite magazine second hand din București și din țară. Cravata neagră de catifea se întâmplă să fie Dolce & Gabanna; Vivian a ales-o și eu am adorat-o înainte să vedem eticheta. A costat 10 lei. Acel trench military green este de la Mango și a costat 60 lei. Cămașa roșie este din mătase, iar rochia roșu închis/vișiniu aduce a dantelă spartă și arată splendid în orice combinație; acestea din urmă sunt “no name” și purtate cu aceeași bucurie și grijă cu care aș purta și port așa-numitele piese vintage de colecție. Nu vreau să discriminez după niciun criteriu oamenii, însă nici obiectele. Așa că de ce aș începe cu hainele – o constantă atât de personală din viața mea? #buriedinsecondhandclothes #notrends #nolabels

7

9

6

gif65

1

8

4

Fotografii realizate de Vivian Dünger (#visualartist)

cu un telefon Samsung Galaxy Note8

Model și styling: Raluca Roșu #aestheticscreator 

Locație: Parcul Ioanid, București | Februarie 2018 

Un proiect #dailytutliputli x funkyfain.ro

Comandă-ți perechea de ghete de damă sau orice încălțări îți plac aici: www.funkyfain.ro | Facebook: www.facebook/funkyfain.ro #pielenaturala

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s